EM-tipset 2016 är här! Efter succén med vårt VM-tips 2014 så har vi i år tagit fram ett nytt förbättrat tips inför Fobolls EM 2016. Tipset är perfekt att använda för att tävla med kollegor på jobbet om den prestigefyllda segern om att vara den mest fotbollskunniga medarbetaren. EM-tipset är i Excel-filformat och rättar sig själv efter att ni har fyllt i era tips. 

EM-tips 2016

I vårt EM tips har man möjlighet att fylla i flertalet deltagare och det finns egentligen ingen maxgräns på antalet tävlande. I vårt VM-tips fick vi rapporter om företag som hade 100-talet deltagare i en och samma Excel-fil. Så passa på att anordna en intern tävling med kompisar, kollegor eller familj. Tveka inte på att återkomma med oss kring tankar, förbättringar och upplägg!

Vi har efter feedback från er skapat ett reviderat EM-tips, där man får 3 poäng för rätt tecken (istället för 1p som tidigare).

Detta tips finns att ladda ned här;
Ladda ned det reviderade EM-tipset på svenska här.

Download it in English here.

 

Det tidigare EM-tipset med 1p finns självklart fortfarande att ladda ned och detta tips hittar ni här nedan.

Ladda ned EM-tipset på svenska här.

Download it in English here.

Nuvarande version på tipset är v. 1.3. Var vänlig att ladda ner denna version för att inte få några problem när mästerskapet är igång! Vi ber om ursäkt för buggarna som har smugit sig in och vi uppskattar verkligen er feedback.

Åtgärdat i version 1.3;

Man kan nu äntligen filtrera alla tips-deltagare efter poäng. Vinnare i grupp A, B, C, D möter nu rätt trea.

Åtgärdat i version 1.2;

Bugg med att fel lag gick vidare ur gruppen för alla grupper utom grupp A är nu åtgärdat.

Åtgärdat i version 1.1;
Grupperna D, E och F uppdaterades inte korrekt i sista matchen, vilket nu är åtgärdat.